Centrum Loon op Zand sfeervol versiert en verlicht tijdens de feestdagen

Het kan niet opgemerkt aan u voorbij zijn gegaan. Het centrum van Loon op Zand is in de maanden november en december sfeervol versierd. Fraaie kerstbomen en lantarenpalen zijn verlicht met duizenden feestelijke lampjes.

Entree van het dorp

Het zal u niet ontgaan zijn dat dit jaar ook de Kasteellaan voorzien is van sfeerverlichting. Namens de Loonse ondernemers heeft Gebiedscommissie ervoor gezorgd dat u vanaf “Het Witte Kasteel” welkom geheten wordt door feestelijke verlichting. Een entree waarvan u alleen maar kunt zeggen: “Dat is Loon op Zand… Natuurlijk!”.

Het Loonse lint in het licht

Gebiedscommissie Centrum “Loon op Zand” heeft in samenwerking met de firma Ligtronics uit Waalwijk en Scouting Pastoor Simonsgroep de kerstverlichting in de Kerkstraat, Oranjeplein en Winkelcentrum “Looiershof” opgehangen. Ieder jaar een hele klus die een fraai resultaat oplevert.
Inmiddels zijn door de Gemeente Loon op Zand een aantal technische storingen opgelost en branden alle armaturen.

Mega mooie kerstboom

Wellicht heeft u de kerstboom op het Oranjeplein gezien. Op het terras van Café “De Kiosk” staat een passende, mega mooie kerstboom. Deze fraaie boom is beschikbaar gesteld door Melvin van Tiggelen. Onder leiding van Jeroen van Lier, Hans van Esch en Jeroen van der Loo is deze boom geplaatst en voorzien van (een zee van) verlichting. Samen met de Weihnachtshuisjes van “De Kiosk” zorgt deze boom voor een warme winteruitstraling die past bij ons kerkdorp.

Winkelcentrum “Looiershof” en Dr. Van Kesselstraat

De firma Dingemans heeft ook dit jaar weer de kerstbomen op Winkelcentrum “Looiershof” en de Dr. Van Kesselstraat gesponsord. Hiervoor zijn we de firma Dingemans zeer erkentelijk. Gebiedscommissie Centrum “Loon op Zand” hoopt van harte dat we in de toekomst kunnen blijven samenwerken.

Complimenten

Namens alle Loonse ondernemers willen we alle organisaties, sponsoren, en vrijwilligers die in dit artikel genoemd worden meer dan hartelijk bedanken. Mocht u voor volgend jaar mee willen werken als vrijwilliger, wilt u sponsor worden, hebt u een grote (kerst)boom of heeft u andere ideeën, neem dan gerust contact op met info@loonopzandnatuurlijk.nl .

Gebiedscommissie Centrum “Loon op Zand” wens u prettige kerstdagen en een mooi en vernieuwend 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *