Fleurige Hanging Baskets sieren het centrum van Loon op Zand op

Als oplettende bewoner en bezoeker van Loon op Zand kan het u niet zijn ontgaan. Ze hangen er weer, de fleurige hanging baskets aan iedere lantarenpaal in het dorp

Fleurige uitstraling

Deze fraaie plantenbakken worden aangeboden aan alle bewoners, bezoekers en toeristen van Loon op Zand… Natuurlijk! Door de Loonse centrumondernemers

Loon op Zand… Natuurlijk!

Loon op Zand is een uniek dorp met vele prachtige monumenten en bijzondere plekjes. Omgeven door bossen, duinen en prachtige natuur. Centraal gelegen in de regio. Poort en startpunt naar diverse activiteiten in een fraaie toeristische omgeving.

Krachtterm

Geen wonder dat termen als gastvrij, gezellig, betrokken, en vakkundig bij Loon op Zand… Natuurlijk! Horen. Niet gewoon, maar gewoon vanzelfsprekend. Iets waar we als dorp trots op mogen zijn. De term Loon op Zand… Natuurlijk! Mag veel vaker en krachtiger gebruikt worden om te laten zien hoe goed we het in Loon op Zand voor elkaar hebben.

Kleurrijk en bloeiend

De hanging baskets worden wekelijks verzorgd en van water voorzien door een professioneel bedrijf. De centrumondernemers van Gebiedscommissie Centrum “Loon op Zand” willen met trots laten zien dat we een kleurrijk en bloeiend dorp zijn. Door te winkelen en verblijven in ‘hartje’ Loon op Zand, kunnen onze ondernemers dat nog jaren doen.