GoodLife Fair op 12 september bij “Het Witte Kasteel”

Op 12 september is er een GoodLife Fair op Landgoed “Het Witte Kasteel”. Brocante en vintageartikelen worden afgewisseld met smaakvolle streekproducten en bijzondere foodtrucks.

Het leven wordt weer beter

Gebiedscommissie Centrum “Loon op Zand” en “Het Witte Kasteel” hebben de handen ineen geslagen om u op 12 september te laten genieten van al het goeds en moois dat Loon op Zand…. Natuurlijk te bieden heeft.
Een fraaie locatie, sfeervolle kramen, heerlijk eten en een lekker drankje. Dat is genieten met een grote ‘G’.

Brocante en Bourgondisch genieten

Tijdens de Goodlife-fair zullen een aantal brocanteurs hun curiosa aanbieden. Nostalgische spullen worden op een sfeervolle manier aangeboden. Bij brocante gaat het om spullen die niet direct antiek zijn, maar wel doorleefd zijn door de tand des tijds. Goed van kwaliteit en fraai gerestaureerd en prachtig gepresenteerd. Het loont de moeite om deze kramen te bekijken. Behalve brocante kunt bourgondisch genieten. Op de fair worden allerlei streek- en homemade producten aangeboden. Ook zijn er sfeervolle foodtrucks met bijzondere spijzen.  Op de binnenplaats kunt u bij ‘Het Koetshuis’, genieten van een drankje op het terras met heerlijke muziek.

Van hart welkom

Na het succes van GoodLife in 2019 hadden we de traditie graag doorgetrokken naar 2020. Doordat we samen gehouden hebben aan alle moeilijke maatregelen mag er gelukkig meer. Daarom hopen we van harte jullie welkom te heten op zondag 12 september van 10:00 uur tot 16:00 uur. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Meer informatie

Voor meer informatie over GoodLife 2021 kunt u terecht op www.loonopzandnatuurlijk.nl of stuur een e-mail naar info@loonopzandnatuurlijk.nl.