Ondernemers Kerkstraat organiseren samen een gezellige activiteit.

Op zondag 15 september organiseren ‘t Loons Kwartier, Bottega en Easyfit Loon op Zand op de parkeerplaats van Easyfit aan de Kerkstraat een heus waterballon­nengevecht.

Gewoon een leuk event voor de bewoners en geïnteresseerden uit Loon op Zand en omgeving. Om eens origineel te zijn, leek het ons leuk om een watergevecht te or­ganiseren. Dit alles in gang gezet door de gebiedscommissie van Loon op Zand, die ervoor zal zorgen dat het evenement in goede banen geleid wordt.

Iedereen is welkom!

Iedereen is hierbij van harte welkom: niet alleen om te komen kijken, maar zeker ook om eraan deel te nemen. Iedereen van 13 jaar en ouder mag deelnemen. Er zijn al enkele teams ingeschreven en er kunnen maximaal 10 teams deelnemen. Dus: heb je interesse om hieraan mee te doen als team, zorg dan dat je snel bent want vol is echt vol!

Opgeven kan door middel van een mail te sturen naar info@easyfitloonopzand.nl. Geef in dit bericht je teamnaam door en zorg dat je met vijf deelnemers aanwezig bent op zondag 15 september. We starten die dag de ‘gevechten’ om 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Meteen daarna zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Vlag veroveren

Het spel dat 15 september wordt gespeeld, is een afgeleide van het ‘vlag veroveren’ dat velen van u waarschijnlijk vroeger heb­ben gespeeld. Twee teams van vijf perso­nen per team spelen tegen elkaar het spel “Capture the flag”( Roof de vlag) en probeer zonder afgegooid te worden weer bij je eigen waterbak te ko­men. Elke groep begint op de eigen helft van de parkeerplaats. Tijdens het spel is het de bedoeling om de vlag van de andere partij te roven.

Natuurlijk hopen we op mooi weer die dag, waardoor het een bijzonder mooi, sportief en vooral gezellig evenement wordt voor jong en oud! In ieder geval bent u hierbij van harte uitgenodigd om een kijkje te ko­men nemen hoe het de deelnemende teams vergaat!

‘t Loons Kwartier, Bottega en Easyfit Loon op Zand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *