Loon op Zand genomineerd als wandelgemeente van Nederland

Loon op Zand is genomineerd tot wandelgemeente 2021 van Noord Brabant. Samen met drie andere gemeente gaan wij de strijd aan.
Dat we een prachtig dorp hebben met mooie natuur dat staat als een paal boven water. Vandaar de slogan “Loon op Zand… Natuurlijk!”
Dat we met deze actie meer bezoekers naar ons dorp kunnen halen is een feit en gebleken uit de ervaringen van andere wandelgemeenten.

Stem daarom op Loon op Zand als wandelgemeente 2021.

RBT “De Langstraat” schrijft hierover het volgende:

Wat een eer! De gemeente Loon op Zand is één van de drie finalisten voor de verkiezing van Wandelgemeente van het Jaar. “Uiteraard”, zullen sommigen denken. Want Loon op Zand is natuurlijk een prachtige gemeente om in te wonen, werken én wandelen. Maar nog niet iedereen heeft kennisgemaakt met de vele mooie wandelroutes die de gemeente rijk is.

Te Voet Online organiseert sinds 2010 de verkiezing van de Wandelgemeente van het jaar. Dit jaar is één van de Loonse routes genomineerd. De route gaat dwars door de Loonse Duinen en leidt je via intieme bospaden naar uitgestrekte vergezichten over de zandvlaktes en heide. De volledige route kun je vinden op de website Bezoek De Langstraat.

Wil jij ook graag dat Loon op Zand de Wandelgemeente van 2021 wordt?

Breng dan nu je stem uit! Stemmen kan tot en met 19 maart. Op 1 april maakt Te Voet Online bekend welke gemeente zich Wandelgemeente van 2021 mag noemen.