Wethouder Frank van Wel start actie “Fan Van Loon”

Wethouder Frank van Wel heeft gisteren (donderdag 23-07-2020) de ‘shop lokaalactie’ van Gebiedscommissie Centrum “Loon op Zand” gestart. Uit handen van Judith van Loon van LoonZ Fashion & More ontving hij de eerste zegel. LoonZ is al 85 jaar in Loon op Zand gevestigd en is daarmee de langst bestaande onderneming. Na een rondje door het centrum heeft de wethouder zijn volle kaart ingeleverd bij Brilliant Bottles. De wethouder plaatste het volgende Facebookbericht.

Vanmiddag mocht ik de actie ‘’Fan van Loon’’ aftrappen. De Gebiedscommissie Centrum Loon op Zand organiseert in de maanden juli, augustus en september een ‘shop lokaalactie’ met als motto “Fan van Loon”.
We hebben elkaar namelijk nodig, samen willen we een leefbaar dorp en daar horen onder andere de lokale ondernemers bij. Zij onderscheiden zich doordat ze jou kennen en net dat beetje extra service kunnen bieden…dus KOOP LOKAAL. EN als je wat mist in het assortiment, de service etc. ga dan vooral het gesprek met deze ondernemer aan. Want zij willen hun zaak iedere keer een stukje beter maken.
Laten we er samen een mooie actie van maken!